Най-малкият апартамент в света- 2,5 кв.м-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Най-малкият апартамент в света- 2,5 кв.м-Снимки
3403
Най-малкият апартамент в света- 2,5 кв.м-Снимки

В Краков има апартамент, който се счита за най-малкия не само в Полша, но и в целия свят. Площта му е само 2,5 м на 2, но там цари истински комфорт, защото вътре в къщата има всичко необходимо за нормален живот.

Вярно е, че тези, които страдат от клаустрофобия, е по-добре да не отиват там, защото те ще получат мощна атака.

Най-малкият апартамент в света се намира на улица „Гончарная“, номер 8. Той се наема на цена от 85 злоти (около 38 лева) на ден и просто няма край на желаещите да преспят там, което не е изненадващо. Да, няма дори прозорци там и може да изглежда, че стените са просто готови да бъдат съборени от наемателя, но в същото време стаята е много светла и ярка, така че няма особен дискомфорт от това да живеете там.

Самият апартамент е на две нива. Цялото второ ниво е заето от спалнята, обаче, ще трябва да спите там не на легло, а на матрак, но той е толкова мек, че не създава затруднения на жителите.


Отдолу е кухнята, където има микровълнова печка, електрическа кана, стол със маса, шкаф с чинии и мивка. А до кухнята има баня, където има и тоалетна, и душ. Можете да се изкачите от първото ниво на второто по удобно стълбище.

Така че може би в бъдеще не си струва да ругаете малкото си жилищно пространство, но просто трябва да го оборудвате удобно и да се наслаждавате на комфорта на домашния си апартамент. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft