Най-модерните къси прически за 2011

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Най-модерните къси прически за 2011
38873
Най-модерните къси прически за 2011


 

Искате ли да промените тотално външния си вид и да смените прическата си ? Ако отговора е да, това е статията, от която можете да вземете вдъхновение за да го направите.

Късите прически останаха модерни и през това лято, от което ние никак не бяхме изненадани. Късата прическа изглежда невероятно стилно и може да предложи различни ползи за жени с различна структура на лицето и тип коса.

Няма да ви е лесно да изберете една от тях, защото ние сме ви подбрали едни от най-готините и секси къси прически за това лято.

Избора на нова и модерна прическа ще ви помогне тотално да промените начина, по който изглеждате всеки ден и ще ви помогне винаги да привличате вниманието към себе си. Най-новите тенденции в прическите , определени от стилистите отговарят на актуалните модни тенденции, което ще ви помогне да по-лесно да промените и балансирате цялата си визия.

Перфектната прическа е не само прическа, която отговаря на формата на вашето лице, но е и прическа, подходяща за вашият тип коса, начин на обличане и стил на живот. Изберете си къса модерна прическа , която да отговаря най-добре на тези критерии и да бъде най-подходяща за вас. Можете да почерпите вдъхновение от супер секси прическите в тази статия, които сега ще ви представя.

 

 

Една от прическите, които изглеждат страхотно и привличат голямо внимание е късата прическа пикси , а през 2011 тази прически е супер  много модерна. Ема Уотсън ни доказа, че тази прическа наистина е много секси, но имайте впредвид, че не всеки може да подстриже косата си с такава дължина. Прическа пикси отива най-много на жени с овално лице и пропорционални черти на лицето. Ако смятате, че тази прическа е подходяща за вас се подгответе да бъдете хипнотизирани от нейната екзотичност.

 

 

 

 

 

Къса прическа с по- дълъг бретон или коса на върха е идеалния вариант за къса прическа през лятото на 2011 . Тази прическа е изключително гъвката, така че с нея не само ще изглеждате невероятно, но ще имате възможността да я променяте по различни начини всеки път, когато желаете. Можете да я носите права, на вълни, разрошена или пък топирана назад. Имайте впредвид, че ако искате да се възползвате от гъвкавата къса прическа по-дългия бретон или горна част на косата са задължителни.

 

 

 

 

Прическа със супер къса коса от двете страни на главата все още е изключително секси и ще направи вашата визия доста авантюристична. Много късата коса от двете или от едната страна на главата е нова модерна тенденция, за която принос има певицата Каси. Тя възвърна тази модна тенденция с пълна сила и ни накара да я преоткрием отново. Тази прическа отново ви дава изключителна гъвкавост и възможността да експериментирате с различни прически всеки път, без да ви се налага да прекарвате дълго време пред огледалото.

Тази прическа не е за всеки, така че ако не сте готови за прическа пълна с модернистичен авантюризъм не режете косата си и си изберете нещо по-просто.

 

 

 

Можете да добавите бретон към новата си къса прическа, но за да бъдете в крак с модните тенденции, той трябва да бъде бебешка дължина, асиметричен, разрошен или пригладен на една страна. Бретоните са изключитено подходящи за къси прически , така че си изберете един вид и направете късата си прическа супер секси . Поддържайте косата си в добро състояние за да може късата ви прическа да бъде перфектна всеки ден .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft