Най-обикновената и лесна рецепта за пандишпанено руло - добавете малко ароматно сладко и го превърнете в шедьовър!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Най-обикновената и лесна рецепта за пандишпанено руло - добавете малко ароматно сладко и го превърнете в шедьовър!
Най-обикновената и лесна рецепта за пандишпанено руло - добавете малко ароматно сладко и го...
admin
Добавена от: admin
14117
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 яйца 
75 гр. кристална захар 
75 гр. брашно 
1 бакпулвер 
75 гр. сладко от малини 
125 мл сметана

1. Загрейте фурната до 200 градуса. 
2. Покрийте правоъгълна тава с намазнена хартия за печене. 
3. Разбийте яйцата и бавно добавете захарта. Разбивайте, докато захарта се разтопи и сместа стане пухкава. 
4. Добавете внимателно брашното. 
5. Изсипете сместа в тавата и я пъхнете във фурната да се пече 10-тина минути - внимавайте да не препечете блата, пандишпанът трябва да получи блед златисто-кафяв цвят. 
6. След като се изпече, извадете тавата от фурната и я обърнете върху влажна кърпа. Махнете внимателно хартията за печене и навийте рулото заедно с кърпата, докато е топло. Оставете да се охлади напълно. 
7. Развийте охладеното руло и го намажете със сладкото от малини, оставяйки малко място по краищата. След това отгоре разпределете разбитата сметана - отново оставяйки място около краищата. 
8. Завийте отново блата на руло и украсете по желание. Нарежете на парчета.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft