Най-съдбовното Новолуние във Водолей за 2020 г. има силата да изпълнява желания! Каквото си пожелаете в първите 8 часа ще се сбъдне!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Най-съдбовното Новолуние във Водолей за 2020 г. има силата да изпълнява желания! Каквото си пожелаете в първите 8 часа ще се сбъдне!
13170
Най-съдбовното Новолуние във Водолей за 2020 г. има силата да изпълнява желания! Каквото си пожелаете в първите 8 часа ще се сбъдне!

Новолунието е време на прераждане!  Време, когато ни се дава шанс да започнем наново. Новолунието в прогресивния, интелигентен знак на Водолей ще настъпи на 24.01.2020 година в  23,41 ч. 

В зависимост от вашия зодиакален знак, това може да означава промяна в кариерата ви, преоценка на отношенията и дори поставяне на нови цели за бъдещето. Така става с всички Новолуния, според астрологията, но конкретно това може да се чувства особено и променящо живота.

Ето какви са препоръките как да посрещнете това вълшебно новолуние, което изпълнява всички наши желания.

Един, два дни преди тази дата се настроите за добро и спокойно състояние, формирайте само положителни мисли и в нощта от 24 до 25 януари отправете желание, което ще бъде свързано с вашия дом на хороскопа от зодиакалния знак.

В Кои къщи от хороскопа ще бъде новолунието?

В Овен новолунието ще премине през единадесетия дом на приятели, комуникации и интернет. Намисли желание да се сприятелиш с някого, да срещнеш нова любов, да направиш нови връзки, да станеш популярен в твоя социален кръг. Ще бъдете изненадани от новите връзки, които идват по пътя ви.

Телец ще посрещне новолунието в десетия дом на Астрологичната къща на кариерата и работата. Можете спокойно да поискате от Вселената повишение в работата или увеличение на заплатата. 

За Близнаци това новолуние ще премине през деветия дом на хороскопа, къщата на пътешествията, далечните земи. Може би мечтаете за круиз или да се запознаете с чужденец. Може би искате да започнете да изучавате чужд език. Помолете за това.

Раци, новолунието ще ви намери в Къщата на финансите. Всички ваши желания ще бъдат изпълнени в областта на скъпи покупки, наследяване, спечелване на лотарията, получаване на финансова помощ или парични награди.

Новолунието за Лъвовете ще се случи в седмия дом на хороскопа, къщата на брака, любовта, партньорството, общуването. Следователно ние можем да помолим за всичко, свързано с тази област на живота. Ако мечтаете за предложение от любим човек, значи имате щастлива възможност да осъзнаете какво искате.

В Дева новолунието ще премине през шестия дом на хороскопа, къщата на здравето. Пожелайте си добро здраве, много енергия, възможност да водите здравословен начин на живот, да се отървете от емоционални проблеми и страхове и да се възстановите.

Ще се сбъдне!

Везни, вашето новолуние ще бъде в петия дом на хороскопа, къщата на творчеството, децата, самоизразяването. Много е добре да отправите желание за стартиране на собствен бизнес. В петата къща са нашите хобита, любими занимания.

В четвъртата къща на недвижими имоти и семейство ще има новолуние при Скорпионите. Искате да подобрите дома си, да направите ремонт в него или да си купите нов апартамент. Може би искате ново попълнение в семейството? Тогава това новолуние е за вас.

Стрелец може да изпълни мечтите си, свързани с третия дом на хороскопа, къщата на комуникацията, братя и сестри. Можете да разширите социалния си кръг, ако отидете някъде да учите или да се присъедините към чат на съмишленици в Интернет. Ако сънувате нов мобилен телефон, тогава това новолуние ще ви помогне да го закупите.

Козирог, това новолуние ще се проведе във втората ви къща, хороскопската къща на парите. Всяко желание по темата за парите ще бъде най-обещаващото и успешно за вас. Пожелайте да получите нови източници на доходи за себе си.

Новолунието ще настъпи в знака на Водолей, тоест в първия дом на хороскопа при този знак. Това е най-щастливото новолуние за вас, Водолей, защото новолунието във вашия собствен знак се случва само веднъж годишно. Ако имате мечти за някакви начинания, нови проекти във всяка област от живота, тогава не се колебайте да отправите желание. Това може да бъде нова връзка, работа, хоби, недвижими имоти и много други.

Риби ще имат новолуние в дванадесетия дом на религия, духовност, вътрешен мир, освобождение и трансформация. Направете пътуване до свято място или отправете молба за успешното завършване на проект.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft