Сериозна ли е връзката ви?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Нашата връзка е само една закачка?
4011

Нашата връзка е само една закачка?

Толкова ви е хубаво заедно, включително и в леглото. Имате сходни вкусове и интереси. Теб обаче те смущава фактът, че той не те запознава нито с приятелите, нито с роднините си, сякаш те крие от тях. Може би това, което се случва помежду ви, е само една интрижка. Той мълчи относно бъдещите си намерения...

Какво да правиш? На теб ти харесва напълно да контролираш ситуацията, а когато нещата не вървят, както искаш, проявяваш неувереност в себе си.

Да, неопределеността винаги е тягостна, но ако този мъж ти е скъп, известно време ще трябва да се примириш с това положение. Не прибързвай - по-добре се вслушай в самата себе си. Какво искаш и какво не те устройва в сегашното положение? Ако знаеш отговорите на тези въпроси, кажи ги на любимия мъж. Само не очаквай, че той веднага ще ти съобщи собствената си позиция по този въпрос. Напълно е възможно той самият също да не е наясно какво точно очаква от вашите отношения. Ако за половин година обаче нещата дори не са потръгнали към изясняване, струва си да поговориш с него.

1 2 3
4
5
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любовни
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft