Неща, които умната жена крие от мъжа си

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Неща, които умната жена крие от мъжа си
12290
Неща, които умната жена крие от мъжа си

Ще ви разкрием какво е най-добре да спестите на половинката си, за да няма сътресения във връзката ви. 

Тайни от миналото 

Миналото е нещо много важно! Струва ли си да го криете от половинката си? Разбира се, че не, защото това е пътят към настоящето.

Въпреки това, една интелигентна жена никога няма да навлезе в подробности за миналите си предишни връзки с други мъже. Защото настоящата й половинка трябва да е убедена, че той е най-важният човек в живота й. 

Затова една мъдра жена никога не сравнява партньора си с бившите си.

Това се отнася за навиците, финансовата стабилност и, разбира се, сексуалните отношения.

Дори настоящият ви партньор да поиска да споделите с него подобни неща, не бива да го правите. Думите ви завинаги ще оставят дълбока следа в душата му! 

Не е необходимо да му споделяте и ужасни случки от миналото си. Можете да го направите, само ако сте успели напълно да преживеете ситуацията и душата ви е освободена от този труден момент. 

Семейните психолози смятат, че нежеланието да разкриете миналото си е защитна реакция, която предпазва психиката на мъжа. 

Кой издържа семейството

Трябва ли мъжът да знае колко изкарва половинката му? Умната жена "преценява" амбициите на половинката си и сама решава този въпрос. Разбира се, професионалното издигане не може и няма нужда да бъде крито, но можете да не акцентирате на него.

С финансите нещата не са толкова прости. В древни времена ролята на мъжа е била да се грижи за семейството си и да ловува, за да му осигурява прехрана.

От времето, когато по нашите земи са живеели космати млекопитаещи, са минали милиони години. Мамутите са изчезнали, разликите между половете в социалната сфера постепенно са се размили, но генетичната памет е все още жива.

Реалността е такава, че понякога жената изкарва повече пари от партньора си. Но умната жена никога няма да парадира с доходите си. Тя ще инвестира наравно с мъжа си в семейния бюджет, а излишъка може да реши да похарчи за дрехи или обувки.

Въздушна възглавница

Съществува и обратната ситуация - жената не допринася с нищо към семейния бюджет, защото мъжът й има много пари. Въпреки това всеки непохарчен лев трупа "за черни дни". Умните жени на влиятелните и богати мъже знаят, че този ден може да настъпи във всеки един момент.

Сривът може да не е много страшен, но никой не знае каква следа ще остави. Затова винаги трябва да се замисляте: трябва ли половинката ви да знае за всичко?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft