Как да внесем домашен уют и да спазим традициите по Коледните празници? Най- добрите съвети събрани накуп

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Няколко идеи за универсални коледни подаръци
47372
Няколко идеи за универсални коледни подаръци

Няколко идеи за универсални коледни подаръци

Кой би помислил, че избирането на подарък за някого, с когото прекарваш цялото си време може да бъде толкова трудно? Колкото повече наближава коледната сутрин, толкова по-трескава става манията за купуване подаръци. Но какво става когато вече сме изчерпани от идеи, а имаме още куп хора, които трябва да зарадваме. Тук ще намерите няколко идеи за универсални коледни подаръци.

Чорапи - да, звучи нелепо, но по стара българска традиция (а и немска) това е най- универсалния подарък в нашата страна. Показва го и скорошно проучване, в което те са посочени на първо място. Е, разбира се, децата не ликуват когато видят в коледния си чорап. Чорапи, но пък те са универсален и практичен подарък, подходящ за всеки.

Лакомства - ако не можете да измислите нещо по-добро, кошница с домашно направенисладки, а дори и купена такава би зарадвала всеки.

Ръчно направени подаръци - ако сте малко по-сръчен и обичате да изненадвате хората с ваши произведения, то това е вашият избор за подарък. Една гривна, направена от вашитеръце, би означавала много повече от купена такава. Ако пък не съумеете да се справите сами отидете до най-близкия hand- made магазин, където също ще можете да вземете участие в направата на подобен тип бижу или украса, с помощта на специалист.

Друг вид атрактивна идея е колажът от снимки.Изровете всички стари, весели и закачливиснимки, които имате с човека, за когото избирате подарък и направете колаж от тях. По този начин ще запаметите за в бъдеще най-хубавите ви моменти.

Ако ли пък сте приготвили по-голяма сума за коледен подарък, едно хубаво бижу или парфюм се нареждат в топ-листата на универсалните подаръци, които обаче никога не стават банални.

Подаряването на кухненско обзавеждане и бяла техника също може да е добър избор, стига да познавате човека и нуждите му в детайли. Би било неудобно да подарите нещо, което вече притежава.

Каквито и подаръци да изберете за вашите близки и приятели обаче, най-главното е да правите това с любов. Защото и най- скъпия подарък би изгубил смисъл, ако не е подарен отсърце

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft