Обърнат плодов кейк с грис
    
    
    
                
            
                11 Септември 2012
            
            
            36783
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбиват се яйцата със захарта, прибавят се брашното, грисът и бакпулверът. Намазваме обилно формата с маслото, а на дъното подреждаме нарязаните плодове (може да добавим и плода от компота). Изсипваме сместа отгоре и слагаме в загрята фурна. След като се изпече, заливаме кейка със сока от компота (топъл кекс - студен компот). Когато изстине го обращаме в чиния.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








