Октомври ЩЕ ДОСТАВИ КЪСМЕТ на 5 зодии. Кои са късметлиите?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Октомври ЩЕ ДОСТАВИ КЪСМЕТ на 5 зодии. Кои са късметлиите?
5769
Октомври ЩЕ ДОСТАВИ КЪСМЕТ на 5 зодии. Кои са късметлиите?

Юпитер е основният доставчик на късмет - в Козирог той не е твърде щедър с късмет. Той би искал да даде повече, но е ограничен от правила, закони, забрани и обективни неблагоприятни условия. 

Следователно наградата от него ще бъде дадена на онези хора, които са работили добре, чиито очаквания за успех се основават на конкретни основания. Тези хора имат практически постижения, те са инвестирали в своя успех. 
Това се отнася за всички знаци на зодиака. Но няколко знака Юпитер ще се открои особено. Това са Козирози, Риби, Телец, Везни и Дева. 

КОЗИРОГ - ЧЕСТИТ # 1 

Юпитер в Козирог ще даде действията на скалата на Козирозите, а за тях - тежест, солидност и авторитет. Те ще играят значителна социална роля - някой в ​​големия свят, например, ще бъде популярен политик, някой в ​​границите на тяхната среда. 

Инициативите за Козирог ще завършат с успех. Но само при условие, че внимателно ще изчислят всичко и ще работят усилено. 

Добри резултати ще даде работата на Козирозите за създаване на положителен имидж в очите на приятели, работодатели, учители и т.н. Козирозите ще имат къде да се покажат - ще имат страхотна работа или бизнес, обществено задание, обещаващ бизнес. 

Ако Козирозите искат да научат нещо, развийте някакъв талант, подходящи условия също ще се развият за това. Те ще имат късмета да получат добри курсове, ще имат пари за саморазвитие, могат да заминат в чужбина. 

РИБИ - 2-ро МЯСТО ЗА КЪСМЕТ 

На 2-20 октомври секстилът на Юпитер с Нептун в Риби ще донесе късмет на Рибите. 

1. Те ​​трябва да залагат на милостта и добротата, да извършват благотворителни дейности, да вършат добри дела - това със сигурност ще бъде отчетено и не в кармата, а на най-практичното ниво. Те могат да станат известни като доброволци и благодетели. Усилията им ще бъдат приветствани от обществеността и нейните влиятелни представители. 

2.

Друга област, в която Рибите ще намерят признание, е изкуството. Творбите им ще бъдат популярни. Те ще постигнат признание, могат да говорят, да излагат работата си някъде, да я публикуват. 

3. И накрая, последното нещо, за което Рибите ще имат късмет, е интуицията. Винаги ще дава добри резултати. Рибите трябва да се доверят на своите инстинкти, тогава ще имат успех в работата, парите, любовта и всичко останало - в зависимост от това къде ги насочва вътрешният глас. 

ТЕЛЕЦ, ДЕВА И ВЕЗНИ - Също ще бъдете на върха на успеха

На 19 октомври ще бъде формиран тригонът на Юпитер и Венера. Ще донесе късмет в пари и любов. Венера в Дева е слаба, така че не бива да очаквате нещо необичайно: малко вероятно е мъж от списъка на Форбс да ви срещне на улицата и да ви покани да се ожените и е малко вероятно голямото богатство да попадне във вашите ръце. Но възможността да купите евтино или да получите като подарък нещо, от което се нуждаете, да получите пари благодарение на късмета, да отидете на специална, приказно красива среща, да чуете признание в любов, може и да се наложи. 

Най-щастливите знаци са тези, управлявани от Венера - Телец и Везни, и Дева, в чийто знак е Венера. Телецът може да опита късмета си в развлекателни състезания и казина, спортни залагания, на хиподрума и на места, където хората се отпускат и забавляват. И там можете да намерите не само пари, но и любов. Везните ще намерят скрити ценности или ще получат анонимен подарък. Може да имат романтична тайна среща. Девите ще имат късмет във всяка област, където те ръководят инициативата. 

АКО НЕ СТЕ В ТОЗИ СПИСЪК, ТОГАВА ... 

... има добри дни и за теб. Това са дните на благоприятните аспекти на Луната и Юпитер. Ще дадат малко късмет на всички. На 5, 14 и 22 октомври се настройте за най-доброто. И когато имате късмет, не се колебайте дълго време дали да имате късмет или не: доброто време ще продължи само няколко часа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft