Оризов пудинг с тиква
    
    
    
                
            
                 8 Ноември 2012
            
            
            20568
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	500 г тиква
	1/3 ч.ч. ориз
	1 ч.ч. захар
	300 мл прясно мляко
	канела
Тиквата се измива, обелва се и се настъргва. Пресипва се в леко намазнена с масло или маргарин тавичка, прибавя се оризът и накрая млякото, в което е разтворена захарта. Пече се в умерена фурна за 25-30 минути. Готовият пудинг се пресипва в десертни чаши или купички и се украсява по желание - с разбита сметана, ядки и пр.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








