Освежаващ ягодов шейк
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            25048
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	250 g свежи ягоди
	300 ml прясно мляко
	четвърт лимон
	3 с. л. захар
	3 кубчета лед
Измиват се ягодите и се махат дръжките им. След това се слагаме в миксера (кухненския робот) и серазбиват.
Добавя се четвърт лимон, като предварително е отстранена кората му.
След това на порции се прибавя прясното мляко, а след това и кубчетата лед и захарта.
Получената напитка има хубав червен цвят, както и много приятен вкус на ягоди. Достатъчна е за поне 4 чаши.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








