Как да получите плосък корем по-бързо

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Как да получите плосък корем по-бързо
11924
Как да получите плосък корем по-бързо

Ако сте забелязали някои допълнителни сантиметри на кръста си, определено знаете колко лесно могат да разрушат самочувствието ви. Но страда не само красотата ви - коремните мазнини всъщност могат да увеличат риска от сърдечни заболявания, диабет тип 2 и някои видове рак. Ето защо трябва да се справите с него възможно най -скоро. За щастие има някои начини да се отървете от тези излишни килограми, които дори се харесват на мързеливи ви кости, които не обичат да стават от леглото.

Ние  събрахме 7 от най -ефективните техники за масаж, които ще ви помогнат да се сбогувате с излишната мазнина по корема.

 

7. Стимулирайте кръвообращението в корема си.

Разтрийте ръцете си заедно, за да генерирате топлина върху повърхността на пръстите и дланите.
Когато ръцете ви са достатъчно топли, започнете да ги търкате по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка около пъпа.
Направете този масаж за 2-3 минути.

 

6.

Отървете се от подуване на корема.

Намерете точката, която се намира на 4 пръста над пъпа ви.
Масажирайте тази точка за 2-3 минути по посока на часовниковата стрелка и за същото време обратно на часовниковата стрелка.

 

5. Направете талията си по -тънка.

Поставете двете си ръце от двете страни на корема с длани една срещу друга.
Натиснете ръцете си един към друг, като същевременно стискате корема си между тях.
Направете това 3-5 пъти.
След това хванете корема си с двете си ръце и разклатете стомаха си.
Направете това за 10-15 секунди.

 

4. Изстискайте мазнините си.

Стиснете коремната област с двете си ръце едновременно от двете страни на корема.
Продължете да правите тези малки щипки по целия си корем и долната част на корема.
Правете този масаж за 2-3 минути.

 

3. Направете лимфен дренаж.

Поставете върховете на пръстите си отстрани на корема и започнете бавно да масажирате към средата и нагоре към сърцето си. Повторете 5-10 пъти. След това поставете ръцете си от двете страни на бедрата и с пръсти разтегнете кожата нагоре към подмишниците. След като разтегнете кожата си в тазобедрената кост, преместете ръката си по -високо и повторете. Направете това 5-7 пъти по всяка страна на тялото си.

 

2. Опитайте китайски масаж.

Поставете едната си ръка върху пъпа. Прилагайки твърд натиск, използвайте с 2 пръста, за да разтриете пъпа си на  малки кръгчета . Постепенно разширявайте кръговете, отдалечавайки се от пъпа си отстрани.
Правете масажа за 2 минути.

 

1. Използвайте точки за натиск.

Можете да намерите точките Ren 6, Ren 4 и Ren 3 на около 1 , 2 и 3  инча под пъпа. Точките Ki 16 се намират от двете страни на пъпа, на около 1.3см от него. Точките Zigong могат да бъдат намерени от двете страни на корема ви на 7см под пъпа и 5см от двете страни.

Поставете 2 пръста върху точката и внимателно масажирайте зоната . След това натиснете и задръжте за няколко минути. Повторете с всяка точка.

 

Бонус: Как да получите плосък корем по -бързо

Най -ефективната позиция за масаж е да  лежите по гръб в леглото или на пода . Можете да го направите и когато стоите пред огледало.


Никога не правете масажа веднага след хранене .


За най -добри резултати масажирайте корема си два пъти на ден  - преди закуска и точно преди лягане.


За да засилите ефекта , опитайте се да  използвате микс от етерични масла от грейпфрут и кипарис, когато извършвате масажа.

 

Предупреждение : Не правете масажа, ако изпитвате болка в стомаха или страдате от заболявания като кръвни съсиреци в краката или сърцето, бъбречна недостатъчност, остеопороза, високо кръвно налягане, ендометриоза или възпалителни инфекции.

 

Коя от тези техники за масаж ще включите в ежедневието си? Или може би знаете други ефективни начини да се отървете от коремните мазнини без упражнения? Моля, споделете ги с нас в коментарите!

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft