Палачинки Сникърс
    
    
    
                
            
                21 Юни 2014
            
            
            13043
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Захарта се поставя в тенджера на слаб огън и се бърка, за да се разтопи. След това се добавя сладката сметана и се разбърква, докато сместа стане гладка и гъста. 
Палачинките се мажат с течния шоколад, поръсват се с натрошени фъстъци, а най-отгоре се заливат с карамелената смес. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








