 
                
             Десерти
                                
                            
                        
                        Десерти
                        Мойте Рецепти
Първо пригответе палачинките. В дълбока купа разбийте яйцата със захарта, солта, млякото и водата, и постепенно добавете брашното, като биете постоянно, докато сместа стане с гъстотата на кисело мляко. 
Намажете тигана с олио и сложете черпак от сместа. Изпържете палачинката от двете страни. По същия начин изпържете и останалата смес. 
Пригответе плънката. Залейте стафидите с ром, изчакайте да се накиснат, след това ги отцедете и подсушете. Смесете сиренето, яйцата, захарта, ваниловата захар и отцедените стафиди, и разбъркайте добре. 
Сложете върху палачинките част от плънката, прегънете страните към средата и навийте на рула. 
Намажете с малко масло или олио пръстен съд и подредете в него напълнените така палачинки. 
Смесете яйцата, сметаната и млякото, и изсипете сместа върху палачинките. Изпечете ги в предварително загрята фурна на 200 ° C до златисто-кафяво.


 
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








