1 п. спагети
	250 гр. кайма
	200 гр. гъби
	200 гр. пушено месо
	150 гр. кашкавал
	1 глава лук
	300 мл. доматено пюре
	3 - 4 кисели краставички
	8 - 10 маслини
	Босилек
	Чубрица
	Кимион
	Черен пипер
	Лют червен пипер
	Олио
	Сол
	1 щипка захар
	Лукът се нарязва на ситно и се запържва заедно с каймата. След като се запържи, се добавя доматеното пюре. Слагат се подправките (на вкус ) - сол, захар, чубрица, кимион, черен пипер, лют червен пипер (по желание) и няколко нарязани листа от пресен босилек. Разбърква се и се оставя да поври около 15 минути.
	След това към сместа се прибавят нарязаните на кубчета пушено месо, гъбите, кисели краставички и маслини. Сосът се оставя още 15 тина минути на котлона.
	Спагетите се сваряват в подсолена вода и 1 с.л. олио. Изцеждат се и се разделят на порции. Върху всяка порция се сипва част от соса и се поръсват с настърган кашкавал. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








