Паста за зъби и кола замениха почти всички препарати у нас- тайното ми оръжие за искряща чистота у дома

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Паста за зъби и кола замениха почти всички препарати у нас- тайното ми оръжие за искряща чистота у дома
2306
Паста за зъби и кола замениха почти всички препарати у нас- тайното ми оръжие за искряща чистота у дома

През далечните 90-те години колата беше на върха на популярността си . Всичко беше свързано с недостига. Сега няма такова вълнение, хората се наситаха на вкуса й и вече не я употребяват толкова. Умните домакини обаче продължават да купуват тези напитки в големи бутилки. Те се научиха да почистват почти цялата къща с кока-кола .

Казват, че дори предмети с ръжда могат да бъдат почистени с Coca-Cola . Трудно е да се повярва, че любимата напитка на децата е толкова агресивна. Имах обаче възможността да проверя това за себе си. Приятелка предложи рецепта за продукта, без която вече не може да си представя почистване .

 

Как да си направим  почистващо средство

За да направите препарат за почистване, ще ви трябват 0,5 л кока-кола и туба с всякаква паста за зъби (можете да използвате най-евтината). Налейте напитката си в празна бутилка от 2 литра. Изцедете там пастата за зъби. Затворете бутилката със спрей. Разклатете съдържанието. Ще имате пенеста течност.

Как да почистите кана или чайник за кока-кола

 

Разстелете продукта върху мръсния чайник. Използвайте гъба или парцал за миене на съдове, за да го избършете. Обърнете специално внимание на извивките и труднодостъпните места. Преместете чайника в купа с гореща вода. Измийте го. Оставете чайника да изсъхне и след това избършете излишната влага. Не трябва да има петна или ивици.

Как да почистите тоалетна чиния

Първо изсипете 1 кофа вода в тоалетната. Сега нанесете обилно количество от продукта на повърхността. Не съжалявай. Оставете го в тоалетната за 5 мин. Сега почистете добре повърхността на тоалетната с четка. Обърнете специално внимание на рамката . Пуснете водата. Ако остане мръсотия, повторете процедурата. След почистване на тоалетната ще усетите приятен аромат на мента.

Какво друго може Coca-Cola да почисти без затруднения

Ако искате да премахнете мазнини и петна от газовата си печка, първо премахнете решетката и всички зони за готвене. Разпределете продукта по повърхността. Дайте му 3-4 минути, за да омекне мазнината. След това отстранете мръсотията.

Мивката може да се почисти и с Coca-Cola. Нанесете продукта върху мивката и го оставете за 3 мин.

След известно време избършете мивката с гъба, отстранете пяната. Почистващ препарат на базата на Coca-Cola ще поддържа мивката ви бляскава и чиста.

Съгласете се, домашния препарат, базиран на популярна напитка, доказва, че купуването й за консумация не си струва. По-добре е да я използвате пред домакинските химикали. И споделете резултатите с нас!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft