Петте най-зли кралици в Зодиака: бягайте от тях, докато е време!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Петте най-зли кралици в Зодиака: бягайте от тях, докато е време!
45979
Петте най-зли кралици в Зодиака: бягайте от тях, докато е време!

Астролозите твърдят, че съществуват зодии, които по природа са зли и от които трябва да страним. Дори и да не вярвате в подобни твърдения, сигурно знаете, че всеки човек си има своята тъмна страна, която проявява при определени обстоятелства.

А някои зодиакални знаци са по-склонни да го правят от другите. Ето ги петте най-зли зодии в хороскопа:

Козирози- предпазливи и конкурентни

По принцип Козирозите се смятат за един от най-трудолюбивите знаци на Зодиака, но и те имат своите тъмни страни. Най-черната от тях е отмъстителността. Помнят като слонове всяка една лоша дума по техен адрес или подигравка, крият дълбоко в себе си всяка нанесена им обида и просто чакат кога ще могат да ви нанесат ответен удар. Бъдете сигурни, че обидите ли Козирога дори и веднъж, то ще ви бъде отмъстено. 

Скорпион – прагматичен измамник

Обикновено Скорпионите оглавяват списъците за "най-лоши" зодии и това не е случайно. Те са егоистични мошеници, които в отношенията с другите търсят единствено полза за себе си. Имат и друга лоша черта – обичат да се поставят над другите, да интригантстват и да водят всеки за носа. Избягвайте конфронтацията с тях, защото от това няма да излезе нищо добро за вас. Скорпионите са известни като отмъстителни и жестоки. Освен това са отлични манипулатори и няма да се посвенят да ви използват, за да изпълнят целите си.

Близнаци – гениални лъжци

Най-двуличната зодия според астролозите. От една страна смехът им изглежда невинен, но веднага щом ги опознаете, ще разберете, че това е чиста лъжа. Адски е е трудно да се разбере кога лъжат и кога казват истината. По-интересното е, че Близнаците не лъжат заради собствена изгода, а по-скоро заради навик или безразсъдство. А лъжата не ги кара да се чувстват зле, даже напротив.

Рак – разрушителни и тихи

Ако има противоположност на Скорпиона в Зодиака, то това е Ракът. В действията му липсват коварност и прагматичност. При Раците всичко се дължи на прилива на емоции. Ако ги накарате да се почувстват уязвими, те са способни да ви наранят. Ракът работи на принципа, че атаката е най-добрата защита. Ако ги засегнете, то знайте, че в конфликтите, те са точно като скорпионите, което означава, че е добре да бягате възможно най-бързо и най-далече.

Деви – експерти по интригите

Девите са последният знак, който бихме предположили, че фигурира в класацията на най-злите. Те са известни като много чувствителни, повече и от Раците. Представителите на този знак имат наказание за всеки, който ги нарани, и то най-често е безмилостно. Девите понякога завиждат на другите и дори не държат да го скрият. Заслепени от завистта, те са готови да ви навредят по всякакъв възможен начин. Девите знаят слабостите на хората в живота им идеално и са наясно как трябва да атакуват Винаги са в течение на всички слухове и клюки и могат да ви атакуват с тях, ако се наложи.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft