Пикантна разядка от пържени тиквички - няма спиране
    
    
     
                
            
                 3 Юни 2015
            
            
            85132
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                1. Тиквичката се обелва и нарязва на кръгчета с дебелина 2-3 мм. Яйцата се разбиват добре, а брашното с подправките и куркумата се смесва в купа. Всяко кръгче тиквичка се потопява в яйца, овалва се в сместа от брашно и след това се пържи в загрятото олио. Оставя се да изстине. 
2. Чесънът се почиства и нарязва ситно. Изпържените тиквички, сиренето, киселото мляко и чесънът с подправките се слагат в блендер или пасатор с купа. Смилат се, докато сместа стане хомогенна. Просто и невероятно вкусно. Идеално като сос или просто върху филийка!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








