12 Ноември 2013
                
                1355217
            
                                                                        
                            Пилешки бутчета с бира
                                                                                                Печено пиле с бира
                                                                                                Пияно пиле с бира
                                                                                                Бирени пилешки дробчета
                                                                                                Бирени пилешки крилца
                                                                                                Пиле с бира и картофи
                                                                                                Пияно пиле с картофи и бира
                                                                                                Пилешки сърца с бира
                                                            
                Пилешки бутчета с бира
4 пилешки бутчета (горната част)
1 и 1/2 ч.чаша бира
1 ч.чаша вода
2 с.л.олио
1/3 пакетче масло
сол на вкус
1/2 ч.л. червен пипер
Месото се измива и слага в тавичка. Осолява се на вкус и се покрива с парченца масло. Наоколо се изсипват бирата, водата и олиото. Поръсва се с червен пипер. Пече се до златисто, докато месото започне да се къса с вилица, на 250 - 270 градуса около 60 минути, като се обръща веднъж и от време на време се залива със соса.
Пилешки ястия
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







