пилешки дробчета - 2 тарелки
	домати - 1 консерва белени
	лук - 2 глави
	чесън - 1 глава
	сол
	черен пипер
	лимони - 1 с.л. прясно изцеден лимонов сок
	мазнина - около 1 ч.ч.
	магданоз - 3 стръка накълцан
	Почистете пилешките дробчета. Накълцайте ситно една глава лук и я сложете в мазнината да се запържи. Щом леко омекне, добавете дробчетата и задушавайте, докато леко си сменят цвета.
	Разбъркайте доматената консерва със сол, черен пипер и накълцания магданоз. Добавете 1 с.л. лимонов сок.
	Прехвърлете дробчетата в тава, полейте с доматения сос, отгоре разпределете кръгове нарязана лук и запечатайте тавата с фолио.
	Сложете ястието да се пече в предварително загряна умерена фурна за 30 минути. След това махнете фолиото и доопечете за още 10 минути. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








