Пилешки пържоли на фурна
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            62248
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Пържолите се начукват, овкусяват се със сол и черен пипер и хубаво се овалват в галета. Слагат се в тавичка и се пекат по 10 минути от всяка страна при температура 200 градуса. Доматите се нарязват на тънки филийки. Разпределят се върху готовите пържоли. Орехите се счукват и се поръсват върху доматите. Ястието се пече, докато доматите омекнат и орехите се запекат. След това се намазва с майонеза и се поръсва с настърган кашкавал. Запича се, докато кашкавалът придобие златист цвят.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








