Пилешки хапки пане
    
    
    
                
            
                13 Февруари 2012
            
            
            49247
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 бр. пилешко филе (пеперуда) - около 400 г
	200 г кашкавал
	1 бр. яйце
	3-4 с.л. брашно
	3-4 с.л. панировка или галета
	сол, черен пипер
	олио за пържене
	соев сос, горчица, чеснов сос или сос по избор
Пилешкото филе се сварява, прибавят се солта и черния пипер. След като изстине, месото се накълцва на много ситно, добавя се настъргания кашкавал. Оформят се плоски хапки със силно притискане, така че да станат плътни. Овалват се последователно в брашното, яйцето и накрая в панировката. Пържат се в сгорещено олио. Поднасят се с няколко купички сосове (соев сос, горчица, чеснов сос или друг по избор).
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








