Пиле яхния с вино - да сготвим бързо и вкусно

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пиле яхния с вино - да сготвим бързо и вкусно
Пиле яхния с вино - да сготвим бързо и вкусно
admin
Добавена от: admin
8674
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

няколко пилешки бутчета
200 грама бекон
чесън по желание
половин литър червено вино
10 гъби печурки
1 кубче пилешки бульон
няколко моркова
брашно
сол, черен пипер и зехтин
 

Всички споменати зеленчуци се нарязват във форми и големина по желание - на ленти, на колелца, а бекона може и на кубчета. Пилешките бутчета се овалват в брашно, подправят се на вкус и се запържват, а след това се добавя към тях и беконът. Щом се позапържи, се добавят лукът и гъбите, а след това всичко се залива с виното. Преди края на готвенето се прибавят зеленчуците и всичко се доварява до готовност.
Готовото ястие се поднася с картофено пюре и поръсено с пресен магданоз.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft