 
                
            
	Залейте гъбите с топла вода и ги оставете половин час да омекнат.
	Извадете ги и прецедете и запазете отделно водата.
	Нарежете ситно свинските гърди.
	В тенджера разтопете 30 г масло с лъжица олио, добавете гъбите и ги оставете да се зачервят на тих огън за около 5 минути.
	Прибавете свинските гърди.
	След като се зачервят, сипете водата от гъбите и още литър и половина бульон.
	Като заври, отстранете пяната и прибавете всички зеленчуци и подправки, изчистени, измити и нарязани на кубчета и оставете да ври един час.
	После разбийте добре чаша бульон със зеленчуците и ги върнете обратно в тенджерата.
	Посолете на вкус.
	Разпределете супата в четири топлоустойчиви глинени купички, върху всяка поставете по една предварително препечена филия хляб, покрийте с настърган кашкавал и ги поставете за няколко минути в топлата фурна.
	Сервирайте, като поръсите обилно с черен пипер. 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








