Погрижете се за вашата кожа през студените дни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Погрижете се за вашата кожа през студените дни
1352

Забрави за стандартните определения за за кожата като нормална, суха, мазна или смесена . По това време на годината всяка кожа се променя по свой собствен начин, така че дори и най-безпроблемната може да загуби от блясъка и красотата си. Следвай нашите съвети, за да решиш зимните й неволи.

С по-сериозното захлаждане на времето, студеният вятър навън и топлият, сух въздух вътре могат да навредят на кожата ти. Когато има достатъчно влага във въздуха, кожата запазва баланса си. Но по-сухото време (както е през зимата) може да доведе до запушване на порите, омазняване на кожата и загуба на естествения блясък на тена ти.

Погрешно е да се смята, че ако третираш кожата си , както досега си го правила, съобразно общия й тип (нормална, суха и така нататък), тя ще запази добрия си вид. Затова през зимата е по-ефикасно да се грижиш за нея в зависимост от състоянието й в момента, тъй като тя се променя в екстремни условия. Разделихме най-често срещаните зимни проблеми в четири групи. Открий тази, в която се вписваш най-много сега и научи как да й противодействаш.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Красива коса
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft