Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
admin
Добавена от: admin
12866
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти


500 гр. кайма смес

1 глава лук

7 сварени яйца

12 парчета бекон

1 чаена лъжичка сол

1 чаена лъжичка Вегета

1 чаена лъжичка червен пипер (може и лют)

1/2 чаша олио

150 гр. настърган кашкавал

5-6 кисели краставички
 


Първо нарежете на ситно лука, добавете го в каймата заедно с подправките и оставете сместа в хладилник за около 15 минути.

Намажете с малко олио формата, в която ще печете рулото и подредете вътре парчетата бекон. Когато слагате бекона, оставете краищата му да висят извън формата, за да може после с тях да се покрие рулото.

Над бекона поставете каймата, след това кашкавала, киселите краставички и накрая - сварените яйца, разрязани наполовина по дължина.

Когато приключите с подреждането, затворете всичко с парчетата бекон.

Намажете рулото с малко олио и го сложете да се пече на 200 градуса около 45 мин.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft