Положителен тест за бременност във "Фермата" хвърли в ступор участничка (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Положителен тест за бременност във "Фермата" хвърли в ступор участничка (Снимки):
27316
Източник: marica.bg
Положителен тест за бременност във "Фермата" хвърли в ступор участничка (Снимки):

Във "Фермата" емоциите никога не свършват, а последните бяха свързани с един от най-съкровените моменти в живота на всяка жена - бременността. Една от фермерките в риалитито бе изненадана не с един, а с цели два положителни теста за бременност и буквално изпадна в ступор от вълнение.

След като видя двете чертички, напористата и първична Мария се разрида от бушуващите в нея емоции.

Русокосата фурия получи пробите като подарък от най-близките си.

Съпругът й открил вкъщи старите й тестове за бременност, които тя пази като реликва след раждането на наследниците им и, решен да я зарадва, й ги изпрати в стопанството.

Мария Фермата

„С години не можех да забременея, дъщеря ни беше много чакано дете. След нея се появи синът ни. Двете ми бременности са най-важните моменти в живота ми, затова никога не изхвърлих тестовете“, трогна се Мария.

Останалите риалити герои също получиха сантиментални спомени от близките си - семейни снимки или вещи на децата им, които ги развълнуваха малко преди финала. Единствено актрисата Даяна Ханджиева се разстрои от подаръка, пратен от родителите й - нейна награда за актьорско майсторство с формата на златно еленче.

„Това е най-болезненият подарък, който можех да получа! Нашите явно ме смятат за кариеристка, но грешат! Много ми е мъчно! Надявах се да получа една семейна снимка, на която всички сме заедно, надявах се те да знаят, че са ми най-важните!“, проплака разочаровано тя. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft