Помните ли адреналинката Яна? Ето как изглежда днес и какво я мъчи най- много (снимка)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Помните ли адреналинката Яна? Ето как изглежда днес и какво я мъчи най- много (снимка)
2489
Помните ли адреналинката Яна? Ето как изглежда днес и какво я мъчи най- много (снимка)

Помните ли адреналинките Яна и Жана? Ето каквос е случва с Яна днес

Адреналинката Яна Христова твърди, че не може да види собствения си син вече пета година. Дори е обвинена от бившия си мъж мъж Ивайло Леков във физическо посегателство, въпреки че тя спечели две дела за домашно насилие срещу него.

Бившата адреналинка има право за попечителство над 11-годишния Емо, но твърди, че въпреки многократните опити не успява да го прибере при себе си. Таткото отказа да се съобрази с решението на съда и не остава дори и за секунда момчето само."Такива хора са опасни за децата си, за околните.

Кажете ми мъжко ли е мъж на повече от 40 години да съди жена за побой? Естествено че не съм го удряла. За сметка на това имам две спечелени дела за домашно насилие спрямо мен, предстои и трето. Надявам се да го спечеля, защото когато бях бременна в седмия месец той ме нападна. Най-лошото е че той унищожава психиката на собственото си дете и го използва за оръжие срещу мен. На  всички казва, че детето се страхува от мен, а всъщност се страхува от баща си, защото когато го срещнем той ме обижда, гони, унижава. Тук не става въпрос за нормален човек, а за насилник. Синът ми е на 11 години, но никога не е имал телефон, няма социални мрежи, за да не може да се свърже с мен. Плашат го, че ако го взема ще го отвлека и никога няма да види баща си, приятелите училището”, разказва пред „България Днес” Яна. С Ивайло водят дела помежду си в продължение на години. В момента бившият й мъж живее с нова жена. Адреналинката има второ дете от настоящия си приятел. Многократно Христова опитвала да прибере първородния си син с помощта на властите.

„Правата са присъдени на мен. Има определен режим на свиждане – втора и четвърта събота и неделя с преспиване. Ако не изпълнява съдебните решения, прокуратурата трябва да повдигне обвинения, но не може да го направи с най-различни мотиви. Примерно тъй като пет години не сме имали контакт и вече сме били отчуждени. Следващата ми стъпка е Европейския съд. В България всичко е изчерпано. През годините сме имали около 20 дела. Съдия-изпълнителите нямат интерес, да вземат деца, защото в имуществото има пари. Тоест, за да си свършат работа, трябва да им дам много пари под масата”, казва Яна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft