Последната любов на Слави Трифонов призна за живота си с него: "Всяка вечер плачех"

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Последната любов на Слави Трифонов призна за живота си с него: "Всяка вечер плачех"
55267
Източник: razkritia.com
Последната любов на Слави Трифонов призна за живота си с него: "Всяка вечер плачех"

Жените в живота на Слави Трифонов се броят на пръсти, поне известните такива. Дългия не обича да допуска медиите до личния си живот и ревниво пази чувствата си.

Последната му по-дълга връзка е с балерината Мартина Огнянова от "Магаданс".

Едва сега бившата половинка на водещия реши да повдигне завесата на митичната им любовна връзка, шест години след като се разделиха.

Слави и Мартина

Красивата танцьорка от балет „Магаданс” направи откровена изповед във видео след дълго мълчание. Тя разкрива някои неподозирани тайни от любовната си афера с Дългия.

Младата хубавица казва, че всички й завиждали, че води живот на принцеса, мъжа до нея бил влиятелен и известен и на пръв поглед всичко изглеждало прекрасно.

Мартина на Слави

Слави Трифонов и Мартина Огнянова
Снимка: ПИК

Връзката им продължила седем години, но отношенията им не били като на равноправни влюбени. Огнянова споделя, че в „прекрасния свят” , в който живеели всеки играел своята роля. Мартина разказва, че била постоянна жертва на непрекъснат контрол от страна на Слави и й се наложило да живее само по неговите правила.

Терзаела се и имала съмнения, че във връзката им не всичко е наред. Тя трябвало да прави нещата така, защото само той иска така. Един такъв живот по график изморява, а и тя признава, че много я ревнувал. Огнянова признава още, че нощи наред когато остане сама тайно плакала за да прикрие от другите, че живота й с Трифонов никак не е перфектен както изглежда отстрани.

Бившата любима на шоумен номер 1 се изповядва и казва, че в един момент когато връзката й със Слави започнала да  буксува срещнала сегашния си мъж Коко. Това се случва когато в залата за тренировки по бокс той замествал треньора й. Излезли заедно на разходка и от този момент нататък не са се разделяли.

Мартина си тръгва от Слави без нищо – изгонена от балета, няма жилище, нито кола. Но е щастлива с новата си половинка, с когото имат две деца, предават от pik.bg.

Дай твоята оценка:
3 от 9 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft