Правя всичко възможно, за да се разведе синът ми и да вземе детето от нея, но досега

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Правя всичко възможно, за да се разведе синът ми и да вземе детето от нея, но досега
18597
Правя всичко възможно, за да се разведе синът ми и да вземе детето от нея, но досега

Живеем в София. Синът ми е добро момче. Завърши университет, започна работа в банка. И там той започна да се среща с разни ... Веднага разбрах защо последната се държи за сина ми. Искаше ѝ се да остане в София.

Веднага казах на сина си, че с такива момичета може да се забавлява само за поддържане на здравето. Но да не ги води у дома. Никога няма да приема! И след няколко месеца той доведе тази провинциалистка ... Представи я и каза, че скоро ще стана баба!Таня щеше остане при нас за момента, тъй като не може да си плаща квартирата. И ѝ трябва спокойствие, да се храни добре, защото носи  бебе.

Принудих го да направи тест за бащинство

Бях против това момиче, което живееше с нас. Но синът ми не го помоли да си тръгне. Той каза, че тя е най-прекрасната жена  и я обича. Опита всичко, за да ми  се хареса. Тя чистеше, готвеше и дори правеше кафе сутрин. Опитах се да я нараня, да я провокирам. Тя заяви, че няма да влиза в конфликти по никакъв начин.

Когато роди внука ми, веднага принудих сина си да направи тест за бащинство. Тестът се оказа положителен и синът ми наистина беше бащата.

 

Веднага им казах, че няма да помагам за внука си. Нека се справят сами. Няма да давам и пари. Достатъчно от това, че живеят при мен. Синът ми беше обиден, той не ми говори една седмица. Но после той сам дойде да поиска прошка . Така е.

Казах на снаха си, че дори не мисля, по-късно детето да остава при нас. Ако иска нормален живот за това дете, да го остави и да си тръгва. Ние със сина ми ще го възпитаме.

Какво мислите, че се случи? Тя разказа на сина ми всичко, а вечерта събраха багажа и се преместиха някъде. Обадих се на сина си и казах, че ще има моята помощ едва след развода. Нека вземе детето и да дойде. Затвори ми телефона.

Е, нищо, все още се боря.

Дай твоята оценка:
3 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft