Прасковена торта с бишкоти
    
    
    
                
            
                15 Юли 2013
            
            
            40960
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	3 кофички кисело мляко
	1 пакетче масло 
	1 чаша пудра захар
	1 чаша прясно мляко
	1 ванилия 
	2 пакета бишкоти 
	кайсии или праскови 
Киселото мляко се изцежда за няколко часа /или се заменя с 2 кофички изцедено мляко/. Маслото и захарта се разбиват добре, добавят се изцеденото кисело мляко и ванилията. Бишкотите се потапят за кратко в прясно мляко и се подреждат на дъното на тортената форма или подходяща стъклена купа. Следва ред обелени добре узрели кайсии или праскови, крем, отново бишкоти, плодове и крем. Украсява се с резенчета плод, натрошени бисквити, шоколад и пр. Престоява 2 часа в хладилник преди сервирането.
Може да приготвите десерта и в чаши, като редувате продуктите по същия начин.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








