Бърза домашна торта с бишкоти
    
    
     
                
            
                21 Януари 2014
            
            
            181334
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Пудингът се разбива с 400 мл. от прясното мляко (студено). Останалото мляко се затопля леко и към него се прибавя захарта. В получената смес се потапя всяка бишкота (без да се напоява прекалено) и се редят в тортена чиния. Щом се подредят половината бишкоти (може да запълните празнините с натрошени бишкоти), отгоре се разпределя половината шоколадов крем. Покрива се с колелца от единия банан, малко натрошени ядки и настърган шоколад. 
Отгоре се редят останалите напоени с мляко бишкоти, покриват се с бананови кръгчета и всичко се залива с останалия пудинг. Отгоре тортата се декорира с останалите натрошени ядки и шоколад.
Преди да се поднесе, тортата престоява няколко часа в хладилник, за да поеме добре вкусовете. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








