Президентът Румен Радев под карантина!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Президентът Румен Радев под карантина!
3778
Източник: пик
Президентът Румен Радев под карантина!

Ето какво крият от нас и се случва с Президента ни.

Страхотен скандал гърми в Естония покрай визитата на Румен Радев там и очакваните му днес срещи с колегата му и други официални лица от правителството.

Както ПИК съобщи по-рано те са били отменени, но от "Дондуков" 2 бяха лаконични, че това дължи на усложнената обстановка заради пандемията. Съвсем друга обаче се оказва истината, която е разкрита в местно издание на руски език, а по-късно протвърдена и от Интерфакс

Според информацията официалните събития, планирани за днес са отменени поради контакта на българския държавен глава с носител на коронавируса.

Информацията гласи, че Радев е бил в контакт с носител на COVID-19. Това е станало още преди да пристигне в Естония.

 

Там научили за това в понеделник следобед, след като по-рано той присъства на инициативата "Три морета". Новината е съобщена моментално и официално от пресслужбата на кабинета на естонския президент. Въпреки това у нас се крие. Още вчера в Естония са предприели всички необходими мерки, а българската делегация е била изолирана в хотел.

 

Именно зарад това Радев не е присъствла на вечерята на срещата на върха на Инициативата "Три морета" снощи. Виртуалната среща на върха се проведе в Талин в понеделник. На нея присъстваха държавните глави на Източна и Централна Европа, германският президент Франк-Валтер Щайнмайер и държавният секретар на САЩ Майкъл Помпео.

Всички те обаче участваха виртуално, а на място пристигнали само президентите на Полша и България Анджей Дуда и Румен Рад Днес Радев имаше срещи с естонския президент Керсти Калюлайд, премиера Юри Ратас и председателя на Рийгикогу Хен Пъллу които до една бяха отменени. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft