Пресни картофки с копър и чесън
    
    
    
                
            
                 4 Юни 2013
            
            
            152988
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Картофите се измиват добре и ако са по-едри, се нарязват на половинки. Олиото се загрява в дълбок тиган на котлона, добавя се маслото и щом се разтопи, се прибавя нарязаният пресен чесън. Запържва се леко, колкото да замирише. Прибавят се картофите и се бърка интензивно, докато се покрият добре с мазнината. Добавя се малко топла вода и се оставя да къкри на бавен огън до омекване на картофите, като се бърка често. Щом картофите омекнат, се дръпват от огъня, прибавя се нарязаният копър и се разбъркват добре.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








