Пълен месечен хороскоп за май: Свободните Лъвовете ще се запознаят с бъдещия си партньор, а Везните ги чакат пътувания в чужбина

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Пълен месечен хороскоп за май: Свободните Лъвовете ще се запознаят с бъдещия си партньор, а Везните ги чакат пътувания в чужбина
17140
Пълен месечен хороскоп за май: Свободните Лъвовете ще се запознаят с бъдещия си партньор, а Везните ги чакат пътувания в чужбина

Овен 
Работа -
 Родените под знака на Овен имат добри възможности за напредване в кариерата. Имате големи шансове да бъдете включени в нови проекти от голямо значение. Въпреки че ще се чувстват важни и уважавани, тези нови проекти биха могли да бъдат източник на прекомерен стрес за вас. За всички Овни, които търсят работа, май може да бъде плодотворен месец, особено между 13 и 19 май. 
Любов  - Свободните Овни под влиянието на Венера ще опознаят своя бъдещ партньор в учебно заведение или чрез приятел. Овните във връзка ще имат огромна подкрепа от партньора си, а някои ще бъдат готови и да участват във финансови проекти. Тези, които са в брак трябва да очакват месец изпълнен с хармония. 
Здраве  - Добре би било, ако се насочите към здравословна диета.

Телец 
Работа  - За да постигнете напредък в кариерата е необходимо да бъдете търпеливи през май. Този месец няма нищо по-конкретно да се случва и неизбежно й добре би било да го използвате за правене на планове за бъдещ период, да си поставите реални цели на работа и да създадете методи, които бихте могли да ги реализирате. Що се отнася до парите, няма нужда да се притеснявате, защото финансовата ситуация ще бъде отлична. 
Любов  - Самотните Телци ще има доста възможности за романтични ситуации, но не би трябвало да очаквате нещо от това да бъде сериозна връзка. Телците, които са във връзка ще бъдат доста упорити и са възможни разногласия с партньора. Но като минава месеца, нещата ще се успокоят. Тези, които са в брак ще бъдат насочени към финансови проекти, които ще бъдат печеливши за цялото семейство. 
Здраве  - Променете режима си на тренировки.

Близнаци 
Работа  - Кариерата ще остане на страна през този месец. Това не означава, че напълно ще е в застой, тъй като основният фактор за успех в областта е комуникацията, което е вашата силна страна. Близнаците, които търсят работа през този месец може да намерят съблазнително добри оферти. Ситуацията с парите е особено добра. 
Любов  - Не съвсем добра новина за свободните Близнаци. Любовта и сексът няма да бъдат на дневен ред през май. Насладете се на флирта, защото ще имате възможност за това, но не очаквайте нищо повече. Що се отнася до заетите, Вашите емоционални отношения през май ще бъдат доста сложни. Независимо дали сте в сериозна връзка или брак, не очаквайте прекалено разбиране, нито хармония в партньорските отношения. 
Здраве  - Ще бъдете под стрес, така че добре би било да посещавате часове по йога.

Рак 
Работа  - Ако се вярва на звездите, това ще бъде доста скучен месец, когато става дума за вашата кариера. Не би трябвало да очаквате, че ще се случи нещо специално през май. Вашите финанси ще бъдат повече от отлични, но бъдете рационални и установете баланс между приходите и разходите. 
Любов  - Чудесен месец за емоционалните отношения, независимо дали сте свободни или във връзка.

Свободните ще имат много възможности за запознаване с потенциален партньор, особено на социалните събирания и между влиятелни личности. Някои пък ще се оженят. Раците, който имат връзка ще се насладят на романтични и страстни моменти. 
Здраве  - Вие ще бъдете в отлична форма.

Лъв 
Работа  - Ще бъдете включени в реализацията на проект от голямо значение. Колкото и да е трамплин за бъдещ период, толкова ще бъде и тест за граница на толериране. Независимо от това, Вашата упоритост и търпение ще Ви помогнат да завършите част от работата на време. Вашата финансова ситуация през май няма да бъде много добра, което не означава, че ще е и зле. 
Любов  - Свободните Лъвовете ще имат възможност да се запознаят с бъдещия си партньор на социалните събития, особено ако участват в някои хуманитарни акции. Заетите Лъвовете би трябвало да помислят, но важни решения като сватба или развод не би трябвало да взимате преди 19 май. Необходимо е да бъдете търпеливи и да се опитате да се съобразите с партньора. 
Здраве  - Това е чудесен период за професионалните спортисти.

Дева 
Работа  - Ще има много възможности за професионално израстване неизбежно й към края на месеца можете да очаквате повишена заплата или израстване. Ще имате възможност и за професионално усъвършенстване и бизнес пътуванията ще бъдат неразделна част от живота Ви. Ще бъдете доста горди от себе си и вашите постижения. 
Любов  - Самотните Деви биха могли да намерят нова любов точно на работа или пък да се влюбят в техен приятел. Тези, които са във връзка очарованието няма да им помогне, така че могат да забравят романтиката и секса, защото партньорът няма да иска нищо. За тези, които са встъпили в брак, трябва да се вземат някои мерки, за да укрепят отношенията с партньора си. 
Здраве  - Не пропускайте редовните хранения и ежедневните тренировки.

Везни 
Работа  - Благодарение на Вашите организационни умения, кариерата Ви ще достигне огромни височини този месец. Това ще бъде най-добрият месец в годината за Вас, що се отнася до работата. Възможни са и пътувания в чужбина. Везните, които търсят работа, ще увеличат шансовете, ако в този период започнат подобряване на тяхното професионално знание. 
Любов  - Ще Ви бъде малко трудно да балансирате между Вашите работни и частни задължения, но някак си ще успеете. Въпреки че ще работите много, ще намерите време за партньора и излизанията с приятели. Везните в сериозна връзка или брак би трябвало плановете за бременност да отложат за следващ период. 
Здраве  - Ще се почувствате доста добре до 21 май, когато трябва повече внимание да се обърне на репродуктивните органи.

Скорпион 
Работа  - В дома на кариерата в момента преобладава Марс така, че ще имате повишени работни дейности. Необходимо е да определите всички предизвикателства на работното място и да се докажете. Труда ще дадете добри резултати, защото скоро идва напредъка в професионалния Ви живот. Финансовата ситуация ще варира от седмица на седмица, но когато е необходимо, ще имате пари от другата половинка или някой член на семейството. 
Любов  - През юни ще имате няколко възможности за запознаване с партньора, но основно това ще се случи на някои странни места. Няма да бъде нищо необичайно, ако намерите своята сродна душа чрез интернет. Тези, които са във връзка биха могли да имат разногласия с партньора заради парите. Членовете на тази зодия, които са женени ще има цял месец да се съсредоточат върху деца, а някои Скорпион ще научат, че семейството им ще се увеличи с още един член. 
Здраве  - стрес, причинен в работата може да се отрази на здравето Ви.

Стрелец 
Работа  - Вашият професионален живот ще бъде много успешен, защото предпазливостта, която показвате по време на изпълнението на задълженията си няма да мине незабелязано. Очаквайте увеличение на заплатата, както и обществена похвала от Вашите началници. Въпреки финансовата стабилност, през месеца под влияние на Марс ще се подобри още повече, а така ще имате още по-голяма увереност. 
Любов  - май е особено щастлив месец за формиране на нови връзки. Късмета може да намерите по време на пътуване в чужбина. Също така, теренът на работната среда е чудесно място за нови романси. Въпреки това, връзките, които ще започнат на скорост, ще свършат през този месец. Заетите Стрелци биха могли да очакват по-малко внимание от партньора. Също така се препоръчва този месец да не мислите за бременност. 
Здраве  - До края на май ще имате крехко здраве. Опитайте се да се храните здравословно.

Козирог 
Работа  - За вас няма пречка за успех, тъй като всичко ще постигнете с внимателна работа. Имате добри контакти, които ще Ви помогнат в това, както и подкрепа от приятел. Козирогът които търси работа ще имат големи шансове за нова. Що се отнася до финансите, в този период може да плъзнете малко ръчната по-късно да можете да се насладите. 
Любов  - Това е чудесен месец за емоционалния живот на Козирогът. Свободните членове на този знак ще имат доста възможности за нова връзка, докато тези в сериозна връзка могат да очакват сватби, а тези, които са в брак би трябвало да избягват конфликти и спорове с партньора си, както и да обърнат внимание на тона, с който се обръщат. Ако имате планове да говорите за бременност, тогава бъдете внимателни, когато започвате темата. Ако вече имате деца, очаквайте поради влиянието на Венера тяхното поведение да се промени. 
Здраве  - Трябва да си починете и добре би било да започнете да практикувате йога или медитация.

Водолей 
Работа  - Пригответе се за големи промени на работното си място. Работната среда ще бъде доста нестабилна, а е възможно да бъдете преместен на друго работно място. Уран и Нептун, Вашите планети на финансите няма да бъдат положително наклонени през този месец, така че очаквайте временен спад на печалбата. 
Любов  - Свободните Водолей на всяка стъпка ще имат възможности за нови запознанства и флирт, независимо дали са излезли, на работа са или във фитнеса. Влиянието на Марс ще потиска влиянието на Сатурн и ще Ви насочи към романтичните води. До 21 май ще се насладите на връзките без задължения, а след тази дата ще се появят възможности за сериозна история. 
Здраве  - Алтернативната медицина ще Ви бъде от голяма помощ.

Риби 
Работа  - голяма е възможността да излезе възможност за професионално усъвършенстване, така че добре би било да не пропуснате възможността. Ако сте в търсене на работа, ще се появи възможност за заетост. Но преди да приемете офертата би трябвало да проверите работата, която Ви се предлага. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, тъй като печалбата ще бъде отлична. 
Любов  - чак до средата на май ще имате бурен период за емоционалния живот. Свободните членове на този знак може да се влюбят на някакво събитие и ще бъдат доволни от връзката си и доста ще се забавляват. Тези с партньор ще се радват на своите романтични моменти. 
Здраве  - Добре би било да отидете на контролен преглед.

Дай твоята оценка:
2 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft