 
                
            
	картофи - 10 броя, по - големи
	масло - 100 г
	зехтин - 1 ч.л.
	чесън - 2 скилидки
	розмарин - на вкус
	мащерка - 1/2 ч.л.
	чубрица - 1/2 ч.л.
	босилек - 1/2 ч.л.
	сол
	черен пипер
	червен пипер - 1/2 ч.л.
	яйца - 2 броя
	сирене - 2 пакетчета Крема сирене
	шунка - 250 г, ситно нарязана
	кашкавал - 200 - 300 г настърган за поръсване
	Измийте картофите много добре и ги сложете да се варят направо с кората. Когато са почти готови ги отцедете и щом леко се охладят ги разрежете на половинки. Издълбайте кладенче във всеки картоф в помощта на вилица. Издълбаната вътрешност смесете с пресования чесън и всички подправки и добавете малко мазнина. Прибавете към картофеното пюре 2 разбити яйца, 2 пакетчета крема сирене и накълцаната шунка.
	Напълнете картофите, поръсете ги с кашкавал и ги подредете в намазнена тава. Долейте в нея малко вода и сложете да се пекат за 10-15 минути. Ако ви остане плънка, може да я разпределитите около картофите. 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








