свинско месо
	1 с.л. горчица
	3 с.л. майонеза
	сол и черен пипер
	За плънката:
	1 малка глава лук
	1 бр. домат
	1/2 бр. тиквичка
	1-2 бр. чушки - печени или пържени
	кашкавал за поръсване
Месото се нарязва на парчета като за пържоли, но по-малки, с дебелина 7-8 мм и се запържва леко. Смесват се горчицата, майонезата, солта и черния пипер, добавя се месото и се обърква добре. Лукът, домата, тиквичката и чушките се нарязват на дребно и се запържват. Фолио се нарязва на квадрати по-големи от месото. Намасляват се, слага се парчето месо, в средата му се слага от зеленчуковата плънка. Завиват се краищата добре и се запича за 45 минути на 180С. 10 минути преди да се извадят се развиват краищата, посипват се с настърган кашкавал и се оставят да се зачервят. В тавичката се слага малко вода, преди да се сложат в печката да се пекат.
Поднасят се с гарнитура от сотирани или задушени зеленчуци, картофено пюре или според желанието и вкуса!

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








