 
                
            
	3 с.л. натрошено бяло сирене
	2 с.л. охладено босилеково песто
	1 с.л. запечени кедрови ядки
	4 свински котлета (с костта)
	1 ч.л. смлян черен пипер
	1 ч.л. сушен риган
	1 ч.л. счукан чесън
	1/2 ч.л. червен пипер
	1/4 ч.л. смляна мащерка
	2 с.л. балсамов оцет
	Загрейте фурната на 190 градуса С. Смесете сиренето, пестото и кедровите ядки в купа. С върха на остър нож направете разрез (джоб) във всеки котлет около 7 см. дълъг и 5 см. дълбок. Напълнете котлетите с приготвената плънка и забодете краищата на месото с клечки за зъби, за да не изтече плънката.
	Смесете черния пипер, ригана, чесъна, червения пипер и мащерката в малка купа; натъркайте двете страни на всеки котлет с микса от подправки. Сложете котлетите в плитък съд за печене.
	Изпечете в предварително загрятата фурна, докато котлетите покафенеят - около 40 минути. Намажете изпеченото месо с балсамов оцет и запечете още малко, докато се образува глазура от оцета - още 5 минути. 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








