Пълнено телешко с домашно песто
    
    
     
                
            
                 5 Февруари 2013
            
            
            4514
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	за 4 порции:
	4 телешки шницела по 150 г
	сол
	млян черен пипер
	3 с.л. масло
	За соса:
	1 връзка босилек
	2 скилидки чесън
	30 кедрови орехчета
	1 ч.л. лимонов сок
	50 г сирене
	1 с.л. зехтин 
	С остър нож се правят хоризонтални разрези в шницелите и се натриват отвън и отвътре със сол и пипер. От продуктите за соса се прави пюре, джобовете се напълват с него и се затварят с клечка за зъби. Шницелите се пържат в загрята мазнина и се поднасят, намазани с част от пестото.
	Идея: вместо телешки шницели може да използвате и друг вид месо - свински или пилешки пържоли например.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








