4 Септември 2012
                
                7663769
            
                                                                        Реване по турски
                                                                                                Реване по алжирски
                                                                                                Реване
                                                                                                Лесно реване
                                                                                                Реване с кисело мляко
                                                                                                Реване по гръцки
                                                                                                
                            Реване Шехерезада
                                                                                                Реване с ябълки
                                                                                                Реване с орехи
                                                                                                Реване Хавана
                                                                                                Реване с лимонов сироп
                                                            
                Реване Шехерезада
	5 бр. яйца
	15 с.л. захар
	брашно - колкото поеме
	За сиропа:
	2 ч.ч. захар
	2 ч.ч. вода
На леко загрят котлон се бъркат петте жълтъка с 5 с.л. захар до пълно разтопяване. Белтъците се разбиват на сняг, като накрая се прибавят 10 с.л. захар. В това време се включва фурната, в която е сложена тавата за изпичането на реването. Тавата е покрита с хартия за печене. Много внимателно се смесват жълтъците и белтъците, като се добавя постепенно пресятото брашно. Сместа се изсипва в тавичката и се пече 10 минути, като не се отваря фурната. През това време се сварява сиропът. Оставя се да изстине и с него се залива реването. Нарязва се на ромбове и се сервира.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







