Рецептата на легендарната напитка за отслабване и подмладяване на Людмила Живкова:

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Рецептата на легендарната напитка за отслабване и подмладяване на Людмила Живкова:
9629
Източник: pik.bg
Рецептата на легендарната напитка за отслабване и подмладяване на Людмила Живкова:

Людмила Живкова е една от най-емблематичните фигури от времето на комунизма. За разлика от името на баща ѝ, нейното се свързва предимно с културната ѝ дейност и проекти като НДК и Асамблея "Знаме на мира", които и до днес си остават ненадминати по своя размах.

Освен това обаче фигурата на Първата дъщеря от годините преди 1989 е обвита и в известна доза тайнственост, защото, както е известно, Людмила е залитала по източните и езотерични учения.

Един от най-близките до нея хора, секретарката ѝ Катя Чалъкова, е сред хората, които са имали най-голям достъп до личния свят на червената принцеса. Дъщерята на Тодор Живков предпочитала уединението и обичала да остава сама със себе си, за да медитира и търси вътрешна хармония. Въпреки това понякога имала нужда да споделя по женски и тъй като подозирала всички около себе си в неискреност, най-голяма вяра имала на своята секретарка. Именно тя години по-късно разкрива някои от навиците на Людмила, с които тя поддържа перфектен външен вид и тегло .

Людмила Живкова фигура

Щерката на Тато не била чревоугодник и хапвала подбрани храни в малки количества. За сметка на това обаче можела целодневно да пие любимия си сок , който ѝ помагал бъде здрава, енергична, със сияйна кожа и да не пълнее на стресова основа. Става дума за сок от пресен магданоз . Свидетелство за това, че Людмила всекидневно приемала зелената витаминозна напитка , е и разказът на готвача на Тодор Живков – Бай Данчо. Той също потвърждава, че често е приготвял на социконата сок от магданоз и мляко.

Защо обаче точно тази комбинация е предпочитала Живкова? Учените са доказали, че сокът от прясната подправка съдържа вещества, които помагат за кислородния обмен в организма, както и за нормалното функциониране на щитовидната и надбъбречната жлеза. Именно тези три фактора отговарят пряко за фигурата на всяка жена. Освен това той е богат на желязо, витамини К, С, А. Благодарение на тях редовната му консумация прави кожата по-еластична, което всъщност блокира появата на дълбоки бръчки. Присъствието на магданоз в менюто е и гаранция за изчезването на петна, тъмни кръгове под очите, лунички и друг пигменти по лицето, които вредят на самочувствието на всяка жена, тъй като подправката притежава изразени избелващи функции.

Людмила Живкова лице

Как да си приготвите сок от магданоз за отслабване и подмладяване ?

Измийте и почистете една връзка от подправката. Накиснете я за 5-10 минути в студена вода. Това помага растението да се освежи и да бъде по-сочно при изцеждането. Сокът на магданоза е силно действащ, затова не трябва да се пие наведнъж повече от 30-60 мл. Най-добре е да се смесва с друг зеленчуков сок, например от моркови, или с прясно мляко, както всъщност е обичала да го пийва самата Людмила Живкова. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft