Загрейте фурната на 175 градуса.
В голям тиган загрейте зехтина. Подсушете рибните котлети с домакинска хартия и ги подправете със сол, черен пипер и ситно нарязаните подправки. 
Щом зехтинът загрее, сложете в тигана котлетите и ги запържете за 3 минути. Обърнете ги и запържете 3 минути и от другата страна. Извадете рибата от тигана и я прехвърлете в тавичка за печене. Прибавете бялото вино, настърганата кора и сока на 2 от лимоните и супена лъжица от нарязаните подправки. Покрийте тавата с алуминиево фолио и сложете в загрятата фурна за 15 минути.  
Извадете рибата от фурната и проверете дали е опечена и отвътре. Прехвърлете я върху плато. Сложете тавичката върху котлона на ниска степен и оставете соса в нея да покъкри няколко минути. Добавете маслото и разбъркайте леко, докато маслото се разтвори.
Получения сос излейте върху рибата в платото, изстискайте отгоре сока от третия лимон и поръсете с още малко накълцани подправки. 
 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








