 
                
            
	1 кг. кайма
	4 бр. пушени кренвирши
	1 опаковка топено сирене
	2 бр. яйца
	1 ч.ч. бяло вино
	1 ч.ч. вода
	1 кубче натрошен бульон (по избор)
	4 щипки чубрица
	сол и черен пипер на вкус
	Нарежете кренвиршите на ситно, а топеното сирене - на кубчета. Объркайте ги с каймата, яйцата и ситно натрошения бульон и овкусете с чубрицата, малко сол и черен пипер.
	От получената смес оформете 2 еднакви рула. Сложете ги в намазнена тава и ги залейте с бялото вино и водата. Сложете ги да се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. По желание малко преди края на печенето може да намажете повърхността на рулото с лютеница или кетчуп. Поднесете рулото топло или студено, нарязано на филийки и в комбинация с прясна салата или пържени/печени/задушени картофи.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








