Руло от сьомга със спанак
    
    
     
                
            
                16 Октомври 2013
            
            
            31673
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Размразете спанака и го объркайте с яйцата. Покрийте правоъгълна тавичка с хартия за печене и разпределете отгоре спаначената смес. Поръсете с настърганата гауда (може и нарязана на тънки филийки). Печете на 200°C за около 30 минути, докато сиренето покафенее. Ако използвате друг вид сирене/кашкавал, времето за печене може да е различно.
Оставете запечения спанак да изстине напълно, след това го намажете със сметаната и покрийте с тънки шайби от пушената сьомга.Навийте внимателно на стегнато руло и при нужда го опаковайте с фолио. Рулото трябва да остане за поне 5 часа в хладилник, преди да се консумира.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








