 
                
            
	1 пакет многолистно тесто
	2 бр. пилешки гърди
	3 резена бекон 
	300 г изчистен спанак 
	300 г гъби 
	1 кафена чашка настърган кашкавал 
	1 глава лук 
	100 мл заквасена сметана 
	2 супени лъжици горчица 
	1 жълтък 
	50 г масло
	сол и черен пипер
	Измийте добре спанака и гъбите. Нарежете спанака на едро, а гъбите на тънки резени. Обелете и нарежете лука на тънко. В дълбок тиган разтопете маслото и сложете гъбите, лука и спанака да се задушават 15 минути на слаб огън.
	Разрежете пилешките гърди на две, така че да получите 6 тънки шницела. Запържете ги леко от двете страни. Подправете ги със сол и черен пипер. Оставете настрани.
	Нарежете бекона на малки кубчета и ги прибавете към зеленчуците. Добавете и сметаната. Посолете със сол и черен пипер. Оставете сместа да къкри още 10 минути, като разбърквате периодично.
	Разстелете тестото на голяма кора. Намажете я с горчицата, разпределете в средата половината зеленчукова смес и поръсете с кашкавала. Подредете отгоре пилешките шницели и върху тях сипете останалата зеленчукова смес.
	Прихлупете тестото и залепете краищата с малко вода.
	Намажете с жълтъка, разбит с малко вода.
	Печете около 1 час във фурната, на 180 градуса.
	Изчакайте да поизстине и нарежете на дебели резени. 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








