Салата с краставици по японски
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            11516
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    3 бр краставици
ДРЕСИНГ:
	8 с л зехтин
	3 с л оризов оцет
	1 ч л захар
	1/2 ч л сух джинджифил
	или 2 см пресен джинджифил настърган
	соев сос
	сол
	смлян черен пипер
Измийте 3 краставици, нарежете на тънки пластинки с помощта на картофобелачка или остър нож. Важното е да получите тънки пластинки от краставиците. Поставете получените краставици и посипете с пресен джоджен и кориандър. Направете дресинг от горепосочените продукти и залейте краставиците.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








