Салата с пъпеш Медна роса
    
    
    
                
            
                 9 Юли 2012
            
            
            11392
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 опаковка от около 80 гр. желатин с вкус на лимон или лайм
	1 ч.чаша гореща вода
	1 ч.чаша студена вода
	2 ч.л. лимонов сок, прясно изстискан, замразен или от консерва 
	1 ч.чаша топчета от пъпеш Медна роса (изрязани с помощта на лъжичка за сладолед)
	 
Разтворете желатина в горещата вода. Добавете студената вода и лимоновия сок. Оставете настрана за 10-15 минути, след това прецедете. Охладете, докато леко започне да се желира. Добавете пъпешовите топчета. Прехвърлете в дълбоки обли купички (или половинки от пъпеш). Охладете, докато сместа се стегне напълно. Извадете от формичките върху листенца маруля или салатена чиния. Украсете платото с кресон – по желание. От това количество продукти се получават 4-6 порции.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








