1/4 глава китайско зеле
	голяма шепа пресни листа зелена салата
	100 гр. кашкавал (сирене тип Бри, Рокфор)
	8 домата от грозд
	1/4 нар
	1/2 зряло манго
	4 пъдпъдъчи яйца
	За дресинга:
	малка китка магданоз
	50 мл зехтин екстра върджин
	1 ч.л. дижонска горчица
	1-2 капки мед
	1 ч.л. сол
	1 скилидка чесън
	1 с.л. бял винен оцет
	няколко листенца босилек за украса
	Налейте вода в малък тиган, възварете я и сварете яйцата за 2-3 минути. Нарежете на ситно зелето, след това добавете листата зелена салата. Нарежете сиренето на кубчета, доматите - на тънки резени. Охладете яйцата в студена вода, след това ги обелете и разрежете на половинки по дължина. Обелете мангото и извадете зърната на нара - поръсете ги върху яйцата, листата салата и сиренето.
	За дресинга:
	Сложете горчицата в чашата на миксера и започнете да разбивате, като добавяте постепенно зехтина, солта, меда, оцета, счукания чесън и най-накрая ситно нарязания магданоз. Оставете на стайна температура 5-10 минути. Излейте дресинга върху салатата непосредствено преди да поднесете.  

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








