Светилото в астрологията, Павел Глоба: Тези три знака са имунизирани срещу коронавируса:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Светилото в астрологията, Павел Глоба: Тези три знака са имунизирани срещу коронавируса:
15997
Източник: blitz.bg
Светилото в астрологията, Павел Глоба: Тези три знака са имунизирани срещу коронавируса:

Астролозите са способни да открият какви ли не зависимости между съдбата на човек и зодията, под която е роден. Те са единодушни, че дори здравословното ни състояние до голяма степен е предопределено от зодията и звездите, и малко са нещата, които можем да направим срещу съдбата си.

В момента за никого не е тайна, че по цял свят епидемиологичната ситуация е лоша.

Кошонавирусът официално бе обявен на 11 март от СЗО за пандемия. Броят на заболелите расте със всеки изминал ден и се разпространява в нови и нови страни.

Всички доктори непрестанно повтарят, че е много важно да пазим високо ниво на лична хигиена и по възможност да не излизаме от вкъщи.

Знаменитият астролог Павел Глоба обаче смята, че представителите на 3 зодиакални знака са сякаш имунизирани срещу коронавируса . Шансът техен представител да се зарази е необичайно минимален, твърди експертът. Ето кои са тези знаци:

зодии здраве

Рак

Раците се отнасят много сериозно и отговорно както към своето здраве, така и към това на околните, като взимат всички необходими мерки.

Повечето представители на този знак са физически здрави хора, които не са склонни към вредни навици, хранят се правилно и се занимават със спорт. Глоба е уверен, че коронавирусът въобще не е страшен за тях и Раците могат с лекота да устоят на тежката инфекция.

Козирог

Коронавирусът сякаш заобикаля хората, родени под този зодиакален знак. Козирозите са предпазливи хора, които не обичат да застрашават себе си.

Астрололгът вярва, че Козирогът ще вземе всички мерки, за да предотврати евентуални неприятности.

Освен това повечето Козирози имат отличен имунитет и много инфекции просто не ги ловят. 

Стрелец

Стрелците са едни от щастливците, които могат да не се боят от плъзналия коронавирус. Представителите на този знак са много спокойни хора, които имат наистина здрава нервна система. 

Като за начало Стрелците никога не се поддават на паниката. Това им позволява успешно да се справят със ситуацията в подобни положения. Без спор много от специалистите посочват, че именно паниката и масовата психоза са много по-страшни от коронавируса.

Стрелците са огромни късметлии и това им дава по-голяма увереност в ситуацията.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft