200 г свинско месо от бут
	1 с. л. ябълков оцет
	2 с. л. соев сос
	2 с. л. натурално нишесте 
	1/2 кубче пилешки бульон 
	1 ч. л. настърган джинджифил 
	4 с. л. олио 
	1/2 зелена чушка 
	1 скилидка чесън 
	2 стръка лук 
	50-60 г фъстъци 
	1 ч. л. захар  
	Месото се нарязва на ивици, чушките - на квадратчета, а лукът - наедро.
	Нишестето се разтваря в 100 мл студена вода и се смесва с оцета, захарта, соевия сос и пилешкия бульон.
	Фъстъците се запържват в 2 с. л. сгорещено олио, след което се изваждат.
	Бялата част на лука, наситненият чесън, джинджифилът и чушката се слагат в мазнината от фъстъците. Пържат се 1 минута и се вадят от мазнината.
	Месото се запържва в същия уок, като се доливат 2 с. л. олио.
	Прибавят се сосът, фъстъците и зеленуците и се разбърква.
	Преди сервиране ястието се поръсва със зелената част от стръковете лук.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








